Zorgvuldige validatie digitaal lesmateriaal

16 augustus 2018

Om er zeker van te zijn dat de digitale uitlevering voor het komende schooljaar goed verloopt, zijn we uiterst zorgvuldig aan het testen. Dit doen wij door per school een aantal orders door te zetten en te valideren alvorens de hele school vrij te geven. Uiteraard zijn we gestart met regio Zuid.

Het gevolg van het zorgvuldige valideren is dat we scholen alleen doorzetten als we zeker zijn dat we werkende licenties bij de leerlingen krijgen. Op het moment dat de leerling de digitale licentie activeert, gebeurt dit buiten onze supervisie. Daarom hebben we in de afgelopen tijd steekproefsgewijs contact opgenomen met leerlingen en ELO-beheerders. Dit zullen we nog blijven doen zolang het nodig is.

 Een groot deel van de scholen in deze regio is inmiddels vrijgegeven en dit verloopt succesvol. Voor scholen die gegevens correct hebben aangeleverd (o.a. getekende ARP en uitgevoerde Controle Koppeling) zijn we er van overtuigd dat dit maandag gereed zal zijn.

 Heeft u vragen over de licenties van uw school, bijvoorbeeld omdat u meer wilt weten over de status? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon. Wij helpen u graag.