Kwadrant 2: ELF zonder ELO [Bundle]

ELF is de afkorting van Extern Leermiddelen Fonds. VanDijk beheert het leermiddelenfonds voor u. Met deze dienstverlening van VanDijk kiest de school voor volledige ontzorging. VanDijk adviseert, controleert en neemt het financiële en logistieke proces over.

BUNDLE is het systeem van VanDijk zelf. Via deze omgeving wordt het digitaal lesmateriaal geleverd. Hier staan alle aangekochte digitale licenties klaar en kunnen docenten en leerlingen zelf bronnen, links naar artikelen, filmpjes, websites toevoegen en indelen per vak, project of thema.

Digitale levering
Bij deze uitleverroute staat het digitaal lesmateriaal in Bundle klaar. De leerling logt in met een account die eenmalig aangemaakt wordt en het digitale lesmateriaal is direct toegankelijk.

NB: GLF is de afkorting van Gefaciliteerd Leermiddelen Fonds. Dit is feitelijk een mengvorm van ELF en ILF. De school kiest ervoor om eigenaar van de boeken te zijn maar heeft het financiële en logistieke proces uitbesteed. In de digitale uitlevering kan dit zowel in kwadrant 1 [met ELO] of in kwadrant 2 [Bundle] voorkomen.