Meeste digitaal lesmateriaal geleverd

28 augustus 2018

Inmiddels zijn de scholen in regio zuid en midden weer begonnen. De eerste leerlingen hebben hun boeken gekaft en ook de eerste digitale producten zijn geactiveerd. Het leveren van digitaal lesmateriaal gebeurt nog steeds op een gecontroleerde wijze. Scholen worden pas geheel uitgeleverd als we een enkele bestellingen succesvol hebben kunnen valideren.

In enkele gevallen zijn we nog in overleg met de school over de uitleverkeuze. Voor alle scholen in regio Zuid en Midden die dit correct hebben doorgegeven zijn de digitale producten geleverd. We zijn erg tevreden over de levering: op dit moment is in de regio Zuid 99% geleverd, in Midden 95% en in de regio Noord al meer dan 65%. Afhankelijk van de inrichting op school krijgt u de links naar het digitale lesmateriaal direct op je Elektronische Leeromgeving (ELO), Distributeursportaal (Bundle) of worden ze verspreid via een technisch coördinator op uw school.

Op basis van positieve validaties en het minimale aantal vragen bij onze klantenservice maken wij op dat we een goede digitale start hebben gemaakt! Komende weken zullen de meeste licenties worden geactiveerd, mocht u hierbij toch hinder ondervinden, neemt u dan contact op met uw vaste contactpersoon.